понеделник, 31 октомври 2011 г.

Хелоуин е! - част 3

Ето ме отново!
Този път, за  да ви покажа кутията, в която ще сложим нашите лакомства  и които ще раздаваме на останалите деца. Голяма занимавка ми беше тази кутия. Реших, че е по-удачно да използвам готова, която само да пакетирам. Сбърках! По-трудно се оказа, но въпреки несъвършенствата й, мисля че се получи добре. И тук, както и при досега показаните, имаше доста елементи, които изрязах с ножичката, но пък съм удовлетворена от крайния резултат и мисля, че безкрайното изрязване, омазване с мастила и брокат си заслужаваше.
Мислех да е без дръжка, но в последния момент реших, че не може така. Толкова ми  и трябваше! Веднага измислих дръжката от една моя тъмно лилава риза, която ми е голяма и която мислех да изхвърля. Отрязах част от ръкава й, завих го, закрепих го с брадсове, които скрих с прилепчетата, че не бяха никак подходящи за случая и ... воала - моята кутия вече изглежда ето така!






Разбира се, и тя отива при Хобисимо и тяхното предизвикателство - Хелоуин!
А тъй като от всички направени неща, тя ми легна най-много на сърце, я включвам в още две предизвикателства, а именно:
ABC Challenge - B for Boo
Digi Doodle Shop Challenges - Anything goes

Е, от мен е това засега! Ако има време ще ви покажа и истинския ни тиквен фенер, който в момента синът ми усърдно дълбае. Обещава да стане доста интересен. Ако не стане, ще ви покажа снимки във Фейсбук.
Приятно и стррррррррашно изкарване довечера!

Хелоуин е! - част 2

Здравейте отново!
Ето това е пък диадемата, която ще нося довечера. Идеята за нея взех от тук, но си я префасонирах по мое усмотрение. Манекена ми е малко страшен, но все пак е Хелоуин!
За декор сложих и доминото, което ще допълни и всъщност - завърши, моето преобразяване довечера. А каква ще бъда? Еми, така като гледам довечера ще бъда вещицата на прилепите хи-хи-хи!



Включвам и нея в предизвикателството на Хобисимо - Хелоуин!

Хелоуин е! - част 1

Здравейте!
Днес, крайно време беше, ,успях да завърша проектите за Хелоуин! Всеки беше започнат и все нещо не ми харесваше и го оставях, за да чакам да ми дойде вдъхновението, за да го завърша. Е, не знам доколко блестящи вдъхновения ми дойдоха, но вече нямаше начин да отлагам, мобилизирах се и ги завърших. И тъй като все още има време да се включа в предизвикателството на Хобисимо - Хелоуин, ще публикувам нещата в няколко публикации.
Най-напред започваме с фенера, който ще бъде за мен, а и за малката принцеса. Няма да се размине тя да не го пипне и поноси малко. Фонът, на който снимах не е никак подходящ, но пък нямах време да мисля нещо друго. Опитах се и да снимам светещия фенер и страхотните сенки, които прави, но и това не се получи.
Вижте и вие моя "тиквен" фенер, направен от едно съвсем малко бурканче от детско пюре.






След малко продължаваме!



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...