четвъртък, 24 октомври 2013 г.

Добре дошла! - New Baby Blog Hop

Здравейте!
Пиша тази публикация с особено вълнение и широка усмивка. И няма как да е иначе, след като е посветена на един нов живот, на една сладка малка принцеса, която толкова много хора очакваха с трепет и вълнение, най-вече Ани и нейното семейство!
Още веднъж искам да им честитя и нека малката расте здраво, усмихнато дете и нека късмета я съпровожда винаги!
Ето моя поздрав за "Добре дошла!":


Рамка за снимка с бродерия от едната страна.


Време е да ви напомня и защо всъщност може би сте тук. Защото целия дизайнерски екип на Card Mania единодушно решихме да изненадаме не само Ани, която е нашия блог-координатор, но и вас с един New Baby Blog Hop по случай появата на новия член в тяхното семейство. Победителят ще получи ваучер на стойност 20 лв. за пазаруване от някое от българските магазинчета по негов избор.


Набързо ще припомня правилата - трябва да сте оставили коментар най-напред под публикацията за хопа в блога на Card Mania Challenges, а след това при всяко от момичетата от дизайн тима в обявения ред. Може да го направите от днес 24.10.2013 г., 18:00 часа (GMT+2) до 12:00 часа (GMT+2)  в неделя, 27.10.2013 г.Така, че ако идвате от блога на Mira, то в момента:

Miss Emerald - сте точно тук
и ще трябва да продължите с Nelly, Vili и Valchen, за да успеете да завършите своето пътешествие и да имате шанса да спечелите наградата.
Победителят ще бъде обявен в неделя вечерта в блога на Card Mania
За финал, ви показвам една обща снимка на почти всичко, което сътвори дизайнерския ни екип!


Успех!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...