събота, 13 август 2011 г.

Подготовка за кръщенето - част 3

Здравейте!
Ето ме отново днес с още едно продължение от подготовката за празника.
Доста трудно измислих украсата на бутилката, някак си ми е много неестествено, не съм украсявала по принцип бутилки, като изключим шампанското за сватбата ни и тези, които направих за Коледа с бродирани престилчици. Все пак мисля, че успях да се справя и съм доволна като цяло от крайния резултат, не е много претрупана, което беше и целта. Искаше ми се да скрия застъпването отзад, но така и не ми роди нищо блестящо главицата, която вече не само пуши и прегрява, така че предпочетох да оставя нещата така, отколкото да разваля нещо. Ще се радвам, ако вие споделите някоя идея.




Това е етикетчето за свещта на принцесата, ще има и друга украса за нея, но тъй като ще купим свещта от църквата, така знам, че трябва да е, и ще я украсявам на място, ще направя снимки тогава и ще ви я покажа отново.

А това са етикетчетата за свещите за гостите. Много бързо изрязах елементите за тях, бавното дойде при сглобяването им, но след четвъртото вече придобих рутина и останалите направих сравнително бързо. За кръста да похваля съпруга ми, който се зае да го нарисува и изреже, а аз след това само го наложих и с тампонче и мастило го "отпечатах". Така че и той има дейно участие в подготовката.


А сега отивам да се трудя!



Подготовка за кръщенето - част 2

Здравейте!
Втората част, която публикувам от подготовката, е посветена на кутийката за кичурчето, което ще отреже попа. Дано му стигнат двата косъма, които има! А и на мен тази миниатюрна вътрешна кутийка, която сътворих, но пък така или иначе няма да е цял кичур, все някак ще го вместя. Засега не съм я залепила, ще я сложа на масата при останалите неща само нея, за да не стане някоя непоправима авария с външната. Мислех, че ще ми отнеме повече време самата украса, но учудващо бързо идеите се раждаха, биваха одобрени и съответно бързо осъществени. Ето я и нея.






Разбира се, кутийката я включвам в играта на Хобисимо - Седмица 3 - Кутийка.
Сега ви оставям за малко и отивам да снимам още някои неща, за да ви ги покажа и тях, а след това започвам да довършвам останалите неща, които в момента са само заготовки и трябва да се сглобят.


Подготовка за кръщенето - част 1

Здравейте!
За съжаление снощи не успях да стигна да публикувам първата част, времето не стигна. Но пък тази сутрин със свежи сили ще ви покажа как започна всичко. Това са част от материалите, с които започнах.


Впоследствие си оправих панделките, че иначе в този им вид щеше да ми бъде много трудно да работя. За съжаление не снимах мултифункционалния пънч, който си поръчах от Хобисимо и който Нели ми изпрати скорострелно, защото времето вече доста ме прискаше, за което съм й много, много благодарна!
Великолепните кристалчета, които се виждат по-ясно на първата снимка са ми от Двете елши, впоследствие се наложи да си купя още, защото не ги бях изчислила като хората, но това беше още една перипетия, през която трябваше да мина. В последния момент, когато човек прави нещата, обикновено се получава така.
Е, в крайна сметка, след като всичко необходимо беше набавено, започнах да творя.
И започнах с поканата за кръстницата, която исках да й дам лично, а не да я пращам по пощата. Естествено и тук се случиха доста неща, за които мога да напиша сага и които ме забавиха доста, но в крайна сметка си я получи. За съжаление в бързината залепих текста малко по-вдясно и закопчаването на поканата си личи, но.... ще кажем, че така е по-очарователна, въпреки че вътрешно беснея. Но пък като цяло резултата ми харесва много. Стига съм приказвала, а да взема да ви я покажа.





На третата снимка фона е различен, пробвах малко смяна, но пък и този променяше на някои кадри цветовете и се отказах, но пък на тази снимка се вижда самото отваряне на поканата и поради тази причина я публикувам нея. Цветята са моята гордост, много, ама много си ги харесвам и дори съм намислила още един проект с такива цветя. За да ги направя обаче трябваше да си купя още два пънча, но ... нали е за дъщерята!
И тъй като това е нещо, което много би ме зарадвало и мен като картичка - и като модел, и като цветове, а и ми е пеперудено, я включвам в играта на Хобисимо - Седмица 4 - За мен.



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...