неделя, 5 януари 2014 г.

Сватбено

Здравейте отново!
Дойде ред и на последния сватбен комплект, който правих миналата година, но чак сега успявам да ви го покажа.
Цветовете бяха избрани от поръчителката, всичко останало отново бе оставено на моята фантазия, а така се работи доста по-лесно.
Картичката трябваше да бъде 2 в 1 - да може да се напишат поздравленията и да има място, което да приюти паричния подарък.
Ето я заедно с албумът.


Визията на албумът е подобна на един друг сватбен, който правих, но заради промяната в цветовете, украсата на корицата, където този път заложих на тези прекрасни лебеди, рамка и завъртулки от бирен картон, както и други леки промени, се получи нещо ново и различно.
Няма да пиша повече, оставям снимките да ви разкажат останалото.

И накрая, но не на последно място по важност, една кутия за същата сватба, но поръчка от друг гост. В последния момент, имаща много малко време, успях да направя това.


Толкова от мен за днес.
Пожелавам ви приятно, топло и уютно изкарване на неделния ден!

Квак-квак

Здравейте!
Ето едно мъниче, което обаче носи големи усмивки.
Не е ли сладурка?


Уших я много бързо, не само, защото е мъниче, но и защото ми е подарък от много скъпа приятелка и исках да стане възможно най-бързо.


За да може всеки ден да ми подарява усмивки, при това го прави всеки път, когато погледна към хладилника, защото и тя стана едно чудесно магнитче.


Дано и вас е усмихнала!
Малко по-късно ще има още една публикация с обещания сватбен албум.

Албум за пътешественици

Здравейте!
Честита Нова година!
През нея бъдете по-здрави, по-щастливи, по-удовлетворени, по-вдъхновени и по-усмихнати!

Първа публикация за годината, но с нещо миналогодишно. Много мога да говоря за този албум, но всъщност ще оставя снимките да го направят сами. Важното е, че беше нещо, което трябваше да изработя по поръчка, но толкова ми легна на сърце, че в крайна сметка нещата се случиха с много лекота, желание и любов и към това творение.
Представям ви моя втори албум за пътешествия. Разбира се, започваме от външния изглед.Решен отново в трицветна гама - тъмно синьо, тъмно бежово и бордо.


С джобчета за етикетчета, чиято цел е да запазят нещо особено важно, надписа на почти всичките е на български, с изключение на едно единствено.


На всяка страничка има и по едно малко етикетче, на което може удобно да се запише датата и мястото.

Накрая, но не последно място, разбира се, любимото ми джобче с това така интересно затваряне. Мога да го отварям и затварям до захлас.


Знам, че този албум е много подобен на този, но е и доста различен, най-вече с това, че няма толкова странички за писане предвид, че е предназначен за мъж, а те знаем не са чак толкова многословни като нас, жените. Надявам се обаче, да ви е харесал и доставил удоволствие толкова, колкото на мен и на поръчителката. Дано и на получателя! Което всъщност е най-важното в случая.
След малко ще ви покажа и още две неща, които изработих миналата година, но не успях да ви покажа.

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...