понеделник, 8 юни 2020 г.

Морска...

Здравейте!
Време е да надникнем какво се крие в една много специална кутия. 


Много, много отдавна не бях участвала в каквито и да било размени, та реших, че най-накрая е време отново да се включа. Не за друго, а защото самото предизвикателство беше не само интересно, но и нещо, което смятах, че никога няма да бъде включено в моето творчество.
Става дума за артистично преобразяване на най-обикновена четка за боядисване, а идеята за размяна на такива се появи във фейсбук страничката на Mix media Картишоци, благодарение на Маги и Кали.
И така, първо трябваше малко информация как горе-долу се случват нещата. След това, разбира се, трябваше идея как да изглежда моята. Да, ама ми хрумна не една, а цели две. Днес ви показвам втората, чиято тема е морска.



Нямам никаква идея дали чисто технологично съм се справила правилно, но крайният резултат толкова много ми хареса, че чак се изкуших да си ги оставя за мен и да спретна нещо друго. Да, ама ако и с новите се случеше същото, вероятността въобще да не мога да се включа в каквато и да било размяна, беше огромна.
Така че, тази четка, преобразена с гесо, бои, елемент от бирен картон, истински мидички, рапанчета, малко дръвце, пясък от морския бряг, дребни камъчета, пак морски, и няколко допълнителни елементи, все пак отпътува към моето късметче от размяната.
Вижте я и вие.









Това беше едната, скоро ще ви покажа каква беше идеята на другата и как изглежда и тя.
Бъдете здрави и до нови срещи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...