понеделник, 11 февруари 2013 г.

Една по-различна любов!

Здравейте!
Съвсем скоро съм отново с вас, но този път, за да анонсирам и да ви поканя да се включите в новото предизвикателство на Card Mania Challenges. Няма как в месеца на любовта, когато отвсякъде пред погледа ни се изпречват поне по няколко сърчица, да не ви предизвикаме с такава тема. Но... всъщност е малко по-различна от традиционната любовна тематика, защото може да изразите не само любовта към половинката, но и да ни покажете всякакви нейни аспекти и проявления.
Да ви представя и нашите спонсори за това предизвикателство.
Започваме с великолепните Flourishes, които ще зарадват един късметлия с невероятната награда от 50$ за покупки от техния магазин. Имат наистина разкошни неща, а с печатите им се работи с невероятна лекота и са толкова, толкова красиви.


Този път имаме още един спонсор - I Am Roses, които ще предоставят на друга късметлийка ваучер за 30$ за покупка от техния магазин, който прилича на един истински цветен рай.


И, разбира се, нашите редовни спонсори от NaBorsata.com, ще зарадват и направят щастлива още една от вас с ваучер за 20 лв. за покупки от техния магазин.


Е, сигурна съм, че и темата, и наградите са доста съблазнителни и съм още по-сигурна, че са и доста вдъхновяващи и съм абсолютно убедена, че ще ни зарадвате с невероятни и страхотни проекти!
Ако все пак имате нужда от още мъничко вдъхновение все още, ето какво съм подготвила за вас. Картичка, която няма как, надявам се, да остави безучастен нито един от вас, който изпитва онази сладка, незабравима, неповторима и омагьосваща любов към детството. Любов към безгрижните дни, изпълнени с много усмивки, игри и щури бели.
С удоволствие използвах печата на Flourishes и се опитах да върна лентата назад, за да си припомня тези времена. А за да придам малко цветност на отминалите дни, с още по-голямо удоволствие го направих с едно от великолепнити цветя, предоставени ни от I Am Roses.


Загадъчен поглед и на вътрешната страна на картичката.


И малко по-близки детайли.


Ако и до този момент вдъхновението не ви е връхлетяло с пълна сила, то тогава надникнете в блога на Card Mania, за да видите и проектите на другите момичета от дизайнерския ни екип. Всички са създали уникални и прекрасни творения!
А тъй като това е любима моя цветова комбинация, картичката я включвам в:
Ще я покажа и в:
Усмихната и вдъхновяваща седмица ви пожелавам!
До скоро!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...