четвъртък, 19 май 2011 г.

Когато делфинът намери ранен делфин, му помага да плува ...

Здравейте!
Днешната ми публикация е свързана с този базар, за който успях да подготвя няколко картички и книгоразделители. Те вече пътуват и се надявам да пристигнат безпроблемно. Най-големите ми надежди и пожелания са всичко, изпратено и от останалите момичета да се продаде и да помогнем доколкото можем на дечицата!
Няма да ви представям всяка картичка, всеки книгоразделител на отделна снимка, освен ключодържателя, който изработи синът ми с огромно желание и удоволствие. Разсърди ми се обаче, че не съм му казала по-рано, за да може да направи още неща. Това наистина си е моя грешка и следващия път ще го включа навреме. Предварително се извинявам, че снимките са правени на работния плот без никакъв фон, но бързах да ги пакетирам и изпратя, което за мен в този момент беше по-важно от интериора зад картичките. 

 Докато аз започвах да пакетирам, детето довърши своето произведение и направихме още една обща снимка на всичко подготвено.

 Ето го в близък план.

 Вече всичко е надлежно пакетирано и готово за изпращане, а аз си отдъхнах, че успях да се справя навреме.

Пожелавам ви приятен, успешен, ползотворен ден и нека не забравяме да бъдем отзивчиви и добри, да си помагаме взаимно, защото утре може да имаме нужда от помощ и аз, и ти!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...