понеделник, 23 септември 2013 г.

По мъжки

Здравейте!
Времето лети неусетно и е време за ново предизвикателство в Card Mania. Този път ще ви предизвикаме на тема "Копчета". Условието е да има поне едно копче на проекта, с който участвате.
Нашите спонсори ще зарадват двама късметлии от вас с:
- Robyn's Fetish ще дадат възможност на първия да си избере 5 дигитални печата от техния магазин;
- Hobbisimo, които са наши редовни спонсори, и този път ще зарадват втори късметлия с ваучер на стойност 25 лв. за покупки от техния магазин.
Така, това е основното. Сега е време да ви покажа моето вдъхновение за вас. 
Преди около месец се наложи спешно да отреагирам с мъжка картичка, ама не да направя, а направо трябваше да имам готова. Познайте! Еми, нямах, разбира се. Положението беше спасено от едно тагче, което не бе най-доброто решение, но поради липса на друго свърши работа. 
След дългата почивка, започвайки отново да открадвам време за творене, реших да поправя това недоразумение и използвах случая, за да направя не друго, а мъжка картичка, подходяща за всякакъв повод. 


Много отдавна си харесах ето това уроче за направа на тези великолепни акценти. След това бях очарована и от тези на Ем. Общо взето събрах горе-долу двете вдъхновения в едно и се получи това:


Другото е ясно - крафт картон, дистреси, шевове и разбира се, копчета.
Засега това е от мен. Имам още няколко нещица, които отдавна чакат да ви ги покажа, но ще се наложи да почакат още малко.

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...