петък, 24 април 2020 г.

Звездно пътешествие

Здравейте!
Пак съм тук с една серия ATC, която нарекох "Звездно пътешествие".
При нея си поиграх не само с мастила, бои, топъл ембосинг, но и се сетих, че преди време доста се бях запалила по перфектните перли, а от доста отдавна не ги бях използвала. Така че и те взеха участие в създаването на фона и обработката на детайлите. А един от тях, този, който е под малкото зъбно колело, всъщност е смачкана метална капачка, претърпяла голяма обработка след това. 
За пореден път се убеждавам колко е удобно да имаш в запас готов надпис, в моя случай са едни от чудесните думички на Картишочките. Трябва да си набавя и още, а ако и на вас са ви харесали може да си вземете от тук. Изполвах такива, които са върху черен фон, но има върху бял, прозрачен, които са особено удачни, ако искате да ги използвате върху дизайнерска хартия, която участва на друго място в проекта ви или просто върху цветен картон. Скоро ще ви покажа още една серия АТС, при която използвах думички с прозрачен фон, за да видите как изглежда.
А сега е време да ви покажа моето "Звездно пътешествие".
И тази серия ще се отправи на приключение при Картичкофуриите в предизвикателството им "Пътешествие".
Следващия път се надявам да мога да ви покажа една кутия за дъщеря ми, която доста отдавна чакаше да бъде оцветена и разкрасена. Сега вече трябва да само да пооправя снимките.
Бъдете здрави и до нови срещи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...