понеделник, 31 октомври 2011 г.

Хелоуин е! - част 2

Здравейте отново!
Ето това е пък диадемата, която ще нося довечера. Идеята за нея взех от тук, но си я префасонирах по мое усмотрение. Манекена ми е малко страшен, но все пак е Хелоуин!
За декор сложих и доминото, което ще допълни и всъщност - завърши, моето преобразяване довечера. А каква ще бъда? Еми, така като гледам довечера ще бъда вещицата на прилепите хи-хи-хи!



Включвам и нея в предизвикателството на Хобисимо - Хелоуин!

3 коментара:

  1. Страхотна диадема! С малката шапчица и 3D подскачащите прилепи е невероятно запленяваща и кокетна! Много ми допада и допълнението с доминото! Благодаря ти отново за страхотните идеи, споделени с нас.

    ОтговорИзтриване
  2. Wow, много готина диадема! Направо не ми се иска да те срещам в тъмното. Чудесно попадение отново!

    ОтговорИзтриване
  3. Ндам,...направо не те познах в тъмното в първия момент, нооо...шеметната малка кукла ми подсказа,че девойката зад доминото си точно ти :) Чудесно хелоуинско преобразяване на цялото семейство.. Боооооооо :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...