неделя, 17 юни 2012 г.

Манила

Здравейте!
Не мога да смогна не само с коментари, но и с публикации. Нещо са ме завъртяли едни такива страсти и емоции, но... това е друга тема.
Минавам набързо, за да ви покажа първия си опит с дистрес мастила, използвани върху манила таг. Като използваща за първи път това чудо, подходих доста плахо, семпло, изчистено откъм детайли и джъвчки, просто исках да усетя как се работи върху тази материя. Е, уникално е! Поради тази причина веднага щом завърших този, извадих от пликчето още един таг и вече по-смело се впуснах в една много зареждаща емоционално, дистресотерапия! Него обаче, ще ви покажа малко по-късно, защото все още дообработвам някои детайли. Тук така се развихрих, че имах чувството, че просто не мога да спра. Дори се изкушавам да извадя още едно тагче, но за съжаление първо ще довърша започнатия, а след това други отговорни задачки ме зоват и няма как!
Вие обаче, вижте първия  ми опит, а малко по-късно ще ви покажа и втория!



Синът ми много го хареса, въпреки семплия му вид, така че с удоволствие му го подарих! Още повече, че отдавна съм му обещала да му направя книгоразделител и все не стигах до този момент. На първо време ще използва това тагче,  а малко по-нататък ще го изненадам с един замислен много, много отдавна специално за него!
До по-късно!

P.S. По желание и молба на новия си собственик, този таг претърпя леееки промени, които и на двама ни много, много ни харесаха! Може би, защото той даде идеята, доразвихме я двамата заедно и... вижте какво се получи!



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...