понеделник, 22 август 2011 г.

Почивката свърши

Здравейте!
В събота се върнахме от морето. Почивката беше, за съжаление, много кратка и бързо отмина, но пък определено беше зареждаща. Не успях да се насладя на пясъка и морето като друг път, но пък удоволствието от това да гледам дъщеря ми как открива морето, беше по-голямо. С такъв кеф зарови ръчички в пясъка, игра си с кофичката, лопатката и формичките, а в морето доволно шляпаше с боси крачета и пляскаше с ръчички, все едно е родена на морския бряг! А батко й си е жаба, пардон делфинче, открай време - почти цялото време, което прекарвахме на плажа, той беше във водата!
И няма начин как да не се похваля с най-новата ми придобивка. Нееее, не е свързана въобще с хобито ни, но е моя съкровена мечта от началото на лятото! Просто ме е чакала да отида в Поморие и да я открия. А аз го направих още сутринта след като пристигнахме, търсейки си по принцип бански, но хвърляйки по едно око и на останалите магазини. Видях я, премерих я, а тя си беше точно моя размер и почти такава, каквато си я представях. Моята СИНЯ рокля! Е, купих си я, веднага я изпрах, вечерта беше изгладена и се накиприх с нея за разходката!

За съжаление успях да се снимам само с баткото, принцесата след многото емоции от деня и въпреки че беше спала на два пъти, не можа да дочака и заспа отново рано-рано.
Там така и не открих безплатна Wi-Fi връзка и не можех да хвърлям по едно оченце на това, което показвате, а вие сте сътворили страхотни красоти, много набързо прегледах и се надявам днес да успея по-обстойно да разгледам новите неща от блоговете ви. Не зная дали ще имам възможност да оставя коментари, защото  бързам да доизпера дрехите от морето, тъй като съм замислила и една 5-дневна почивка на село, а ме чакат и два проекта, които на всяка цена трябва да направя преди да заминем отново, но ще се опитам поне да видя какво са сътворили талантливите ви ръце!
Надявам се да ми остане време и да ви покажа това, което направя, но ако не успея ще бъде след като се върнем!
Пожелавам ви много слънчев, усмихнат и изпълнен с добро настроение, зареждащи емоции и креативност ден!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...