понеделник, 14 май 2012 г.

..."Е"...

Здравейте!
Позагубих се откъм публикации, но за това има много причини, с които няма да ви отегчавам, изброявайки ги. 
Повод за тази публикация ми дадохте вие, гласувайки за моята картичка в Хоби предизвикателство №9 - Скеч и, разбира се, Краси, която любезно ме покани да бъда гост-дизайнер в едно изключително интересно и както се оказа, много полезно за мен, предизвикателство.
И заедно с нея ви каним да направите проект с избрана от вас любима буква в новото Хоби предизвикателство №13 - "За буквите"! Заповядайте и вижте повече подробности!
Ето буквата, която аз избрах. 


Вярвам, че всички ще се досетите откъде ми е хрумнало да избера "Е". Много дълго се колебах в избора си! Най-накрая реших, че така и така бях започнала да си записвам разни неща относно другото мое хоби - гобленарството, в един не особено хубав тефтер, та мога да го поукрася. Още повече, че Краси ми даде абсолютна свобода на избора относно материали и вида на проекта, което ми подейства още по- вдъхновяващо и стимулиращо да си украся този тефтер по мой вкус и то, по-рано от предвиденото. И така ето какво се получи с бродирани мотивчета върху тонирана от мен панама, малко дантела, картон, любимите дистрес мастила, малко печати, нежни цветове, любим стил!

Надявам се този мой проект да ви вдъхнови и да се включите в това така интересно предизвикателство, отправено ни от Краси!
Очакваме ви!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...