понеделник, 3 декември 2012 г.

В синьо...

Здравейте!
Превключихте ли вече на коледна вълна? Да?
Е, сега съм сигурна, че някои от вас ще се изненадат, но темата, с която ви предизвикваме този път в Card Mania Challenges няма нищо общо с предстоящия прекрасен празник, а е...
Изненадахме ли ви? Вярвам обаче, че вдъхновението ви няма да се предаде и ще ни предложите страхотни и красиви проекти.
Време е да ви кажа, че една късметлийка от вас ще спечели наградата на нашите спонсори Sassy Studio Designs, която е 4 дигитални печата по избор на победителката от техния магазин.


Нека не забравяме, че още една от вас, която има късмет, ще бъде зарадвана с ваучер на стойност 20 лв. от магазина на нашите редовни спонсори NaBorsata.com.
На мен продължава да ми е едно такова синьо-тюркоазено и за това съм ви приготвила вдъхновение отново в тези цветове. Сватбена картичка с малко блясък за тържественост и разкош, бяло, приличащо на бели пухкави облачета сред синьо необятно небе, споделило порива на две сърца и много малко тюркоазено като водите на океан, приютил тези две влюбени сърца!





На вас пожелавам приятна и успешна седмица и се оставете на порива на вдъхновението, покажете ни резултата, а ние ще го очакваме не само с голямо нетърпение, но и ще му се насладим със сърце и душа!

P.S. Когато човек започне да носи по няколко дини под мишници, се случва да изпусне някоя.
В случая забравих да включа моята картичка в Hobby Challenges. Веднага поправям тази грешка и тя отива в Хоби предизвикателство №27, защото е правена по скеча на Мими.

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...