понеделник, 3 октомври 2011 г.

Бяло и черно

Здравейте!
Успяяях, успях навреме да завърша картичката, с която се включвам в чудесното предизвикателство, което ни зададе Щурчо /Красимира Иванова/ при Картичкофуриите - Черно и бяло. Много я обичам тази цветова комбинация и нямаше начин как да подмина. Притеснявах се, че времето ми няма да стигне, тъй като почти нямах такова - занимания с принцесата, за къщната работа няма да споменавам, помагах на баткото за уроците, а на 29 и 30 септември беше на състезание по хокей, което се проведе в Албена.
Иииии.... отборът им взе сребърен медал за деца до 12 годиин!
Ура-ура-ура!
Сещате се, че пътувахме заедно с него, децата успяха да се топнат и в морето, а след това си направихме една малка обиколка и видяхме Побитите камъни край Девня, Мадарския конник и пещерите до него /Свърталището на нимфите до него е божествено, сякаш попаднах в приказка/, спахме в Мадара, а на следващия ден отидохме до Шумен и посетихме Томбул джамията и Шуменската крепост. Великолепни места!
Но сега да не ви занимавам повече, а да ви покажа картичката за предизвикателството. Този път мислите ми в черно и бяло бяха насочени отново към мъжката част и направих мъжка картичка, която съвсем скоро ще бъде при притежателя си! Вижте я и вие.




Е, това е от мен! Тези дни ще наваксам с преглеждането на пропуснатото през тези три дни, публикувано във вашите блогове, в които мернах много, много красоти и нямам търпение да разгледам всичко!
Приятна и спокойна нощ!



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...