сряда, 28 март 2018 г.

Art journal

Здравейте!
И този месец едни талантливи, идейни, креативни Картишочки успяха да ме предизвикат. 
В началото, когато видях предизвикателството им, си казах "Абсурд, нито познавам творчеството на авторката, нито пък имам подходящи материали!". Все пак се насладих на техните творби и хвърлих едно око на няколко клипчета на талантливата Тифани Солорио. И пак същото си помислих, но малко по малко нещо взе да ме човърка. Мина малко време, а духчето на вдъхновението все повече не ми даваше мира, а само идеи. Накрая се спрях на една, извадих каквито имам подходящи материали, преди това бях взела някои неща и... започнах.
Най-накрая положих началото на Арт журнал. Това пък от отлагам от няколко години. Умишлено! Е, корицата му е вече факт. Друг е въпроса с какво и кога ще го запълня.


А за да я направя използвах гесо, релефна паста, боички, домашно приготвени спрейчета, рамка и букви от бирен картон, мазане с четки и пръсти, а забавлението по създаването е неописуемо.



Доколко съм успяла да предам стила на моето вдъхновение, не знам, но пък удоволствието беше голямо. При първа възможност ще си организирам ново.



Сега ви оставям, а аз бързам, бързам да го покажа в Картишок - ММП: Тифани Солорио и да хвана последните минутки на предизвикателството им.
До нови срещи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...