вторник, 26 юни 2012 г.

Ще ядем, ще ядем вкусна торта със крем...

Здравейте!
Помните ли тази песничка?


Е, мама не успя да направи тортата, но за сметка на това се постара с поканите, украсата и масата!
Първо започваме с поканите, разбира се! 


С първата специално поздравявам Мила за рождения ден на нейния блог и й пожелавам със също толкова трепетни думи да ни покани и на втория му рожден ден, и на много, много следващи! 

Двойчицата, която страшно много ми хареса как застана на хвърчилото, бе добавена благодарение на добрината и отзивчивостта на Красиана, за което съм й страшно благодарна и задължена!
И така... Идва ред на посрещането на гостите, които трябва да поздравим с


Следва да създадем и празнична атмосфера, която, както ще забележите, отново е решена в жълто-зелено-оранжевата гама!


Тази украса ме изтормози доста, но като за първи път, бива! Да не говорим какво пукане на балоните беше и на моите нерви, разбира се!


Естествено трябва и да ги почерпим! Тук малко плановете се объркаха и някои от нещата бяха сложени впоследствие, но така е, когато имам само две ръце и два крака! Но... общо взето нещата изглеждаха по този начин.


Сега е време да ви представя и самата рожденичката! 


Малката госпожица, която предишния ден реши, че след следобедния сън и при цялото ми напрежение при подготовката, може да се събуди с 39,2 градуса температура! Без никакви други признаци! Което е хубаво от друга страна, защото на рождения си ден вече нямаше и помен от температура и тя бе най-слънчевото, най-лъчезарното и най-хубавото "гардже"!
Време е да подсладим публикацията! Как с какво? С тортата, разбира се!


Изключително вкусна! И напълно отговаряща на изискванията за цветове, за което съм изключително благодарна на "Торти Вега"! И с нея бяха големи притеснения и перипетии!
Дойде време и малката госпожица да духне свещичката! Въпреки тренировките се наложи мама да помогне малко!


Е, това беше!
Оставям ви с пожелания за здраве, много усмивки и прекрасни летни дни!
Аз си отивам в "сатурновата дупка"!

P.S. Моля, не обръщайте много внимание на ужасните ми снимки! По принцип не съм добър фотограф, но този път много се изложих!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...