петък, 24 февруари 2012 г.

За къде без...

Здравейте!
И да продължа мисълта си от заглавието. За къде е един подарък без хубава опаковка или кутийка? В случая става въпрос за картичката, която направих, за да ви вдъхновя за Предизвикателство №1 - Шаби шик и която ще подаря на моята сестричка за 8-ми март. Видя ми се обаче някак си самотна така и реших, че ще бъде сложена в кутийка. Е, речено-сторено! Ето и кутийката, която й приготвих.


И тъй като знам, че тя много обича да чете, реших да й направя и един книгоразделител, разбира се, напълно в синхрон с останалите неща.


Доста се измъчих докато монтирам перличката и шапчиците на тази панделка, но мисля, че се получи много хубаво и усилията си заслужават напълно.


Вече съм готова с нейния подарък, само да затворя кутийката.


А забелязахте ли фона, на който ги снимах? Е, това е моята най-нова придобивка, която си оплетох сама! И честно да ви кажа, ако знаех, че е толкова лесно, отдавна да съм си направила поне два такива шала!


Това е от мен за днес!
Пожелавам ви много усмивки и повече слънчеви и стоплящи емоции!

Момичета, правя този малък едит, предвид получените дотук коментари. За изплитането на този шал не трябва абсолютно никакъв талант. Тайната е в самата прежда, която си е такава мрежеста. Моята е Salsa и едно чиле е достатъчно за изплитането на един шал, а цената, на която го взех е 5.80 лв. Жената в магазина ми показа как става номера, а аз намерих и клипче в интернет, което с голямо удоволствие показвам и на вас.


Видяхте ли колко е лесно?

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...