понеделник, 19 ноември 2012 г.

Нощем с белите... еднорози - DT Cards

Здравейте!
Няма да има големи предисловия, защото имам да ви показвам две вдъхновения, така че направо ви казвам, че този път предизвикателството в Card Mania Challenges е Перли и заврънтулки/Pearls & Swirls.
Имаме удоволствието наш спонсор отново да бъдат A Day For Daisies, които ще зарадват една късметлийка от вас с ваучер на стойност 12$ за покупка от техния магазин.


Използвах техния великолепен печат "Unicorn And Stars" и направих ето тази картичка, която се надявам да ви донесе достатъчно вдъхновение и да развихрите въображението си.


Сега е време да ви напомня, че има още една награда, която ще получи друга късметлийка от вас и която награда е ваучер на стойност 20 лв., осигурен от нашите редовни спонсори NaBorsata.com

Те бяха изключително любезни и ни предоставиха печати на Papermania от  великолепната серия Art Deco, с един от които направих още едно вдъхновение за вас.


И поглед от вътрешната страна.


Надявам се моите вдъхновения да бъдат повод вашите вдъхновения да не се крият някъде с чаша ароматен чай или топъл шоколад, а да бъдат с вас и да ни покажете едни страхотни и много красиви и креативни проекти.
Пожелавам ви успешна, ползотворна и изпълнена с много усмивки седмица!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...