неделя, 24 февруари 2013 г.

Една нестихваща любов!

Здравейте!
За повечето от вас отдавна е известна моята голяма любов към всякакъв вид тефтерчета. Тя ми е от малка. Не я израснах, не я забравих. Просто е любов завинаги!
Дори е още по-голяма, откакто мога и сама да си ги изработвам или просто да взема готов и да го украся с чудните хартийки и джунджурийки, които имам благодарение на едно от хобитата ми.
Навярно сте се досетили вече, че днес ще ви покажа частица от тази моя любов. Моя вариант е с нестандартна форма и удобен за носене дори и в дамска чанта и е в комплект с картичка, а един такъв комплект би могъл да бъде и чудесен подарък. 
Започваме с "Поздрав от Париж" - много ми хареса комбинацията от кафяв крафт картон, печати и великолепното дистрес мастило Fired brick.


Това тефтерче се сдоби и с малки разделителчета, а всяка една страничка е украсена с красив мини елемент.



А сега е ред на "Пеперудена феерия"! Комбинация от бял крафт картон, печати, черна ембосинг пудра, великолепния дистрес цвят Peacock feathers с леки щрихи с Black soot.


При него украсата на вътрешните странички е по-семпла.




За мен бе голямо удоволствие възможността, която ми предостави Мария от NaBorsata, да покажа и на още няколко чудесни и креативни момичета как да си направят такива комплектчета. Надявам се, че и за тях е било не по-малко удоволствие! Още повече, че създадоха страшно красиви проекти!
Пожелавам ви приятен завършек на уикенда!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...