четвъртък, 22 декември 2016 г.

Тихо се сипе...

Здравейте!
Навън може и да няма сняг, но за сметка на това по моите последни тагчета има в изобилие.


В изобилие беше и настроението, с което ги правих. Сякаш се върнах години, години назад и отново безгрижно се пързалях с шейната и заравях в снежните преспи, а вечер се любувах на магичната светлина, която разпръскваха уличните лампи под снежните си калпаци.


Ето ги и всичките.


Сега ви оставям до  утре сутрин, когато съм ви приготвила... не, не, няма да са миналогодишните коледни картички, промяна в плана. Утре ще видите едни сладки, малки и много симпатични лъвчета. В зимна обстановка.
Желая ви топла и уютна вечер!

P.S. Тъй като с тези тагчета лееекинко се доближавам до микс медията, ще ги покажа и при Картишочките и тяхното предизвикателство "Облечи зимата в цвят".

Коледно-новогодишни тагчета

Здравейте!
Надявам се, че утрото ви е добро. Надявам се, че ще мога да го направя и малко по-празнично с днешните тагчета, които отново са във формата на коледна топка, но този път централно място заема пожеланието, обградено с традиционни за този празник листенца и плодчета.



Довечера ще гледам да ви покажа последното за тази година коледно вдъхновение, а през следващите дни дано имам възможност да ви представя едни прекрасни миналогодишни картички, които тогава не успях.
Има и няколко много любими други проекти, също миналогодишни, май не само, които се надявам да успея да ви представя поне до края на годината. Ако не, то ще имам материал за началото на следващата.
Сега ви желая усмихнат и ползотворен ден!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...