неделя, 18 септември 2011 г.

Бяло вълшебство

Здравейте!
Още от 14.09. искам да се похваля с един прекрасен подарък. И това е картичката, която Краси /Glass art, decoupage and cardmaking/ посвети на мен, което много приятно ме изненада, трогна и предизвика много бурни чувства и емоции в мен. По стечение на обстоятелствата се оказахме в момента почти съседки, а точно преди седем месеца сме си били изцяло съседки!?! И както писах и на нея - първоначално гледах и не вярвах на ушите си! Та... веднага след като уточнихме тези подробности се отказахме да ползваме услугите на пощите, срещнахме се и честно ви казвам - получих едно приказно бяло и красиво творение! И се запознах със страхотен човек,  не можахме да си поприказваме достатъчно надълго и нашироко за съжаление обаче! 
За пореден път се убеждавам, че доста често не можем да предадем със снимките, които правим, красотата и великолепието на проектите ни! Естествено, опитах и аз да я снимам и да допълня, ако мога с още нещо това вълшебство, което получих.
Вижте я!


Не посмях да я извадя от пликчето веднага, защото се страхувах да не я изцапам, тъй като в момента хранех принцесата и честно си признавам, че за първи път нямах търпение да се приберем по-бързо и да мога да й се насладя напълно и на спокойствие.
Прекрасна е - цветчетата са толкова нежни, картоните са с различен релеф и чудесно се допълват един друг, а роклята си е дизайнерско постижение - невероятна е!
Краси, благодаря ти и за картичката, и за чудесните пожелания!
И се извинявам, че не можах да се похваля по-рано, но с идването на първия учебен ден сякаш загубих част от магическите си способности и изпуснах юздите на времето, но това ще бъде само за известен период от време, ще ги хвана аз отново и ще внимавам да ги държа здраво!
Пожелавам ви лека нощ и нека сънищата ви бъдат изпълнени с белота, чистота и ви пренесат в един вълшебен свят!


Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...