четвъртък, 25 април 2013 г.

За една авантюристка

Здравейте!
Знаете ли колко е приятно, вдъхновяващо и специално, когато изработваш нещо за специален човек, човек,  който е успял да докосне дълбоко и душата, и сърцето ти? Бих казала, че е като да сътворяваш едно малко чудо, едно вълшебство! За един такъв Чудесен Човек направих АТС, единствено, уникално! По принцип ги правя в серия, но този път просто трябваше да бъде само то, защото бе за shMe. Помните ли нейната авантюра? А разбрахте ли с останалите картичкофеи в каква авантюро-изненада я забъркахме? Ако сте пропуснали, надникнете тук.
Моя принос към изненадващата колекция от АТС-та, която й спретнахме, е зареден с много символика. И то не случайна, защото водното конче е едно от насекомите, за които се вярва, че носят късмет. Като същества на вятъра, те представляват промяна. Промяна, която при shMe е в една или друга посока. Надявам се в по-добрата, в по-оптимистичната, в по-щастливата! Водните кончета имат и още символични значения - успех, сила, кураж, мир, хармония и чистота. Все неща, която получателката на моето АТС със сигурност притежава и все неща, които съм сигурна, че в малко повече, в този момент, ще й бъдат от голяма полза.
Но стига приказки, ето моето АТС, заредено не само с всичката гореописана символика, но и с пожелания за здраве, нови хоризонти и много, много вълшебни усмивки!


Мила, shMe, каквито и следи да остави живота върху теб, ти запази онези хубавите, ценните моменти, изпълващи душата и сърцето, даряващи сили и усмивки!


Нека те винаги озаряват дните ти!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...