вторник, 24 януари 2012 г.

Изненадаааа!

Здравейте!
Ето ме пак тук! Честно казано не очаквах да събера дори 5 коментара, но се оказва, че съм грешила и желаещите са много повече! Момичета, благодаря ви за приятните емоции, които изживях, прочитайки коментарите ви под предишната ми публикация! Много ме трогнахте, развълнувахте и разчувствахте!
Първо ще помоля първите пет:
и
да ми изпратят адресите си на имейла!
И сега е време за изненадатааааа! 
Тъй като съм добра душа и ми стана толкова приятно, че много от вас искат да получат нещо изработено от мен, но не са успяли да се запишат в първите 5, за това ще помоля и:
и
да ми изпратят на имейла и техните адреси, за да зарадвам и тях с нещо мое! За мен ще бъде истинско удоволствие, момичета! Не сте се отказали да оставите коментар и от това ми стана още по-хубаво на душичката! Благодаря ви!
Всички вие направихте днешния ми ден още по-прекрасен и още по-усмихнат!
Ще използвам възможността, за да отговоря и на Nuschinka - не е проблем да се запишеш и на други места, но поне според мен, ако го направиш, ще трябва да изпратиш ако не на още толкова по 5 човека нещо изработено от теб, то поне на още един човек. Хубаво е всички да имат възможност да се запишат и да дадат шанс на повече хора да изживеят една приятна, незабравима и пълна с изненади, емоция!
Лека, спокойна, топла, уютна и усмихната вечер от мен!

Pay It Forward 2012!

Здравейте!
Позагубих се, но не спирам да майсторя. Няма как обаче да ви покажа какво, защото са все изненади! За друго съм тук!
Бързам да се включа в тазгодишната игра "Pay It Farward 2012!", защото съпреживявах емоциите от миналогодишната заедно с всички вас, които се бяхте включили и съжалявах, че съм я изпуснала.
И така - първите 5 човека, които оставят коментар под тази публикация ще получат нещо ръчно изработено от мен до края на годината.
От своя страна те трябва  да направят също такава публикация и да зарадват други 5 човека с нещо ръчно изработено от тях!
Това е!
Много ще се радвам и ще ми бъде изключително приятно да зарадвам някои от вас! Така че, ако желаете оставете вашия коментар!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...