неделя, 2 юни 2013 г.

Shabby Stitching

Здравейте!
Днес ви представям последната серия от АТС картички, която съпроводи по-нататъшния път на албумчето от "Забава с АТС" на Ем.
Това е серията, която направих сякаш с магична пръчица. Цветове, форми, елементи, дантели, дори самата обработка на централните детайли сякаш се случваше от само себе си. Пастелните цветове са продиктувани от любимия ми стил Шаби шик, малко ми липсват розите, но за това пък се постарах с лекото състаряване. Шевовете бяха просто задължителни предвид шевната машина, игличката с напръстника и макаричката. Но да ви кажа честно, че и този път не посмях да ги мина на шевната ми машина и отново си беше по стария ми метод - първо дупчиците с шилото, а след това с иглата и конеца.
Е, стига приказки, вижте ги!


№1

№2

№3

И познатите ви гръбчета:

Е, това бяха моите АТС серии, с които се надявам да зарадвам следващите участващи в тази великолепна забава и се надявам всяко едно от тях да намери своя нов дом. А ако си мислите, че с тази серия приключвам да ви показвам АТС-та, не бързайте. Напротив, още утре ще ви представя едно много специално АТС - това за самата Ем. Тъй като тя е главния "виновник" за това събитие, което ще ни вълнува още дълго време, за това реших, че нейното АТС няма да бъде от серия, а ще бъде едно единствено, ще бъде специално създаден уникат за Ем!
Очаквайте го в утрешната ми публикация!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...