сряда, 1 февруари 2012 г.

Предизвикателство №1

Здравейте!
Най-напред искам да ви благодаря за чудесните пожелания, които получих в предишната публикация и ще се радвам да отпразнуваме заедно първия рожден ден на блога ми!
Ето и първото предизвикателство за тези от вас, които искат да вземат участие в празненството.
Трябва да направите картичка в стил ШАБИ ШИК!
Един много любим мой стил, в който съм се престрашила да се впусна само веднъж, въпреки че досега много пъти ми се е искало да направя доста неща, но само съм се любувала и възхищавала на чуждите произведения. Така че това бе предизвикателство и за мен!
Ето тук може да прочетете основното за този стил, а аз съм ви приготвила ето тази картичка за вдъхновение!Сега още една изненада!
 Няма предизвикателство без награда, нали? За това за проекта, който успее да ме грабне най-силно и отговаря най-много на поставеното/ите условие/я, ще има такава!
Ето какво очаква тази от вас, която спечели Предизвикателство №1


Скромно, но от сърце!

А ето и условията:
- може да участвате само с 1 проект, който не е публикуван досега
- срока, в който можете да го направите е до 12.00 часа на 29.02.2012 г. за всяко едно от предизвикателствата
- знаете как да го направите - като прибавите директен линк към публикацията с вашето участие, използвайки жабката по-долу
- може да участвате само в това предизвикателство и само за тази наградка, но ако желаете да участвате за основното подаръче по случай първата ми блого-годинка трябва да имате регистрирано участие във всяко от четирите предизвикателства!

Победителките от четирите предизвикателства ще обявя също на 01.03.2012 г.
От мен е това! Сега е ваш ред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...