четвъртък, 7 април 2011 г.

Money card

Сентенцията "Моето гардже е най-хубаво!", моята майка явно я е претворила в "Моето гардже прави мнооого хубави картички!" и кой знае още колко суперлативи! Иди, че обяснявай, че тепърва има да придобивам опит и съм едно съвсем малко пеленаче в картичкоправенето! Както и да е. Та похвалила ме пред нейна колежка и преди две седмици ми се обади с молба, ако може да направя нещо за абитуриент, но такова, че да могат да се сложат паричките в него! Преминах през доста идеи, но накрая се спрях на нещо доста простичко, което събира в себе си картичка и местенце за парички. В процеса на картичкоправене естествено бяха променени и доста от първоначалните ми замисли. Добре, че зародилите се в главата ми идеи за използване на дадени материали, първо пробвах на малки картончета. Ако не го бях направила в боклука щеше да има поне пет картички! 
И така, представям ви първата от моите money card /така и не ми дойде нищо подходящо в главата като превод на български/.
Като цяло останах доволна и приятно изненадана от себе си, когато я завърших. Единственото, което не ми допадна в нея е надписа! Не се получи и това си е! Това ме навежда на мисълта за инвестицията в един принтер, така или иначе е необходим, омръзнало ми е да се разкарвам с флашката и да обяснявам надълго и нашироко кое как го искам. Но това е друга тема!
Ето и втората money cardНадявам се поне една от двете да се хареса и да бъда полезна в поднасянето на определената сума - да бъде избегнато онова чудене и маене как точно да ги дадеш или да бъдат сложени в  бял скучен плик.


Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...