събота, 22 декември 2012 г.

За Другарчето С Любов! - 3

Добър вечер!
Ето ме с обещаната публикация и с представянето на третия комплект, който е предназначен за най-младия помощник на нашата организаторка и който внесе сред редиците ни много свеж полъх само с присъствието си! А и отдаде не малко от свободното си време, за да ни зарадва с нещо много значимо за нас!
Отново ви представям първо играчката...


... а след това и картичката-кутийка, в която скрих и за нея от вкусен шоколад!


Надявам се, че съм успяла истински да зарадвам и трите, да им доставя приятни и сладки емоции и да прибавят по още един сладък спомен от тази Коледа!
Утрешния ден ще бъде посветен на три други прекрасни и талантливи дами, но този път те успяха да изненадат и зарадват мен!
Лека нощ!

За Другарчето С Любов! - 2

Добър ден!
Успяхте ли да подготвите още нещо за предстоящите празници? Надявам се, че сте се справили с всички задачки за сутринта, които сте си поставили и тя наистина е била много ползотворна за вас!
Дойде ред да ви покажа и втория комплект, който е за вярната помощничка на организаторката и отново е от играчка...


... и разбира се, придружена с картичка-кутийка отново скрила в себе си сладък, сладък шоколад!


Ако имате време и любители на шоколада сред приятелите си, не се колебайте и за миг да ги изненадате и зарадвате по този начин. Сигурна съм, че ще им доставите неимоверно голямо удоволствие!
Пожелавам ви приятен следобяд, нека е спорен за тези от вас, които ще го посветят на предпразнична подготовка и нека е лек за тези от вас, които са приключили с подготовката и сладко, сладко ще се отдадат на почивка!
За късния следобяд ми се събраха доста задачки, така че ще ви представя третия комплект, когато се прибера!

За Другарчето С Любов! - 1

Добро утро!
Днес съм ви подготвила три публикации, за които ви загатнах още снощи.
Става въпрос за проекти, които до последно бяха пазени в дълбока тайна и бяха предназначени за три страхотни дами! Всяка от тях има особени и важни заслуги в една томбола, в която взех участие и от която останах за пореден път не само с прекрасни изненади, но и с прекрасни емоции, които изпълниха сърцето ми с много топлина!
А когато човек получава е редно и да дава. Дори повече!
Ето моя скромен принос към изненадата, която подготвяхме за шефката и главна организаторка на събитието.
Коледна играчка и...


... картичка-кутийка, криеща в себе си сладко изкушение!


Картичката я направих по чудесното уроче на Кали, но въпреки кристално ясните й снимки, обяснения, размери, направих лек гаф и недогледах в оразмеряването, но се надявам, че получателките ще ми простят тази неволна грешка, която направих в бързината!
Сега ви пожелавам приятна и ползотворна сутрин, а на обяд ще ви покажа и втория комплект.

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...