вторник, 13 септември 2011 г.

Благодаря!

Здравейте!
Ето ме отново. Остават броени часове до края на играта на Хобисимо и ви представям последната картичка, с която вземам участие. Тя отново е за Седмица 2 - Коледа през юли
Тук и сега е момента да кажа едно голямо
 БЛАГОДАРЯ, Хобисимо! 
За страхотната игра, за незабравимите седмици, които всички ние преживяхме, за трепета, с който очаквахме всяка нова тема, за приятно гъделичкащото вълнение, за ентусиазма да творим, с който изпълнихме летните си дни! За мен, а вярвам и за всички останали момичета е така, бе огромно удоволствие и едно незабравимо и много вълнуващо преживяване!
Момичета, иска ми се всяка една от нас да може да спечели, но за съжаление това е невъзможно. Но това, което е възможно и ще направя от сърце е да пожелая на всички КЪСМЕТ! То е ясно, че той ще се усмихне на една от нас и всяка една си мечтае това да е тя! Която и да бъде обаче, съм сигурна, че ще ни зарадва с много красиви бъдещи проекти!
Е, ако досега сме се вълнували, в момента, в който изтече последния срок, вълнението ще бъде още по-голямо, очакването още по-нетърпеливо и... времето сякаш ще спре и секундите и минутите ще се точат бавно, бавно! Използвайте това забавяне на времето и изживейте едни незабравими, усмихнати и пълноценни мигове!
 Но... стига толкова, отплеснах се! 
За тази картичка реших да си ползвам един подарък, който направи Делянчето, като жест към всички, взели участие в партито по случай рождения й ден! Делянка, благодаря ти още веднъж за прекрасните картинки. И понеже ми е приповдигнато и някак весело си избрах от тях Снежко. Много е усмихнат и се надявам да усмихне и вас! И да не забравя да се похваля колко съм щастлива, че наааааааааай-накрая след дълго чудене, лутане, питане, събиране на информация, обмисляне, отхвърляне и отново дълго помайване си имам принтер, благодарение, на който можах да използвам подаръка ми от Делянчето!
Правейки картичката се сетих за капките дъжд на Доника и реших, че ще използвам идеята й за силикона, но за да направя ледени висулки. Опасявах се, че може на финала да разваля нещата, но лично на мен резултата ми хареса, даже много. 
Вижте го и вие!


И тъй като картичката я правих по скеча на One crazy stamper, естествено, я включвам в тяхното предизвикателство La La Land.
Разбира се, Снежко отива и като второ мое участие в месечното предизвикателство The crazy challenge - Christmas challenge.

И като за последно да споделя с вас нещо, което прочетох днес - може да си разочарован, ако не успееш, но си загубен, ако не опиташ!
Аз не съжалявам, че опитах, за мен бе истинско удоволствие!
КЪСМЕТ!

Хобисимо - Седмица 2

Здравейте!
След като се поуспокоих от обзелите ме приятни емоции, които изживях благодарение на вас през последните няколко дни, можах да седна и реализирам още няколко идеи. Разбира се, и в момента ми се въртят нови, и нови в главата, но една по една ще осъществя и тях. Включвам се с още едно участие в играта на Хобисимо и по - точно - Седмица 2 - Коледа през юли. При мен продължава през септември и така ще бъде още известно време, защото закъснението с подготовката за кръщенето още ми държи топло! И реших, че така и така ще ми трябват прилично количество коледни картички, та да седна и се подготвя по-рано! Е, ето и картичката.



Опитах се да направя така снимките, че да си личат отблясъците от пудрата, но не станаха съвсем успешни, все пак може да се добие някаква представа.
Включвам я и в месечното предизвикателство на The crazy challenge - Christmas challenge.
Сега ви оставям за малко, за да довърша още една картичка, която искам да включа при Хобисимо, а тя има малко довършителни работи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...