сряда, 23 май 2012 г.

Цветя и Мецанки

Здравейте!
Много ми се искаше да ви покажа картичката и една сладуранка още вчера, но се оказа, че земетресението ми е повлияло доста повече, отколкото предполагах посред нощите и не стигнах до публикация през деня.
Днес обаче, ви ги показвам.
Още щом видях модела на тази картичка ето тук, веднага запретнах ръкави и се заех с направата й. Впоследствие открих и още едно клипче, което може да видите тук. Отне ми повечко време самата й украса, но в крайна сметка съм готова и доволна от резултата. Вдъхновение за всичките тези листенца и цветченца ми е ето тази дама, която прави наистина невероятни картички!
А сега е време да ви представя моята Мецанка!Забелязахте ли едно сладко любопитно носле, подаващо се на последните снимки? Е, това е другата Мецанка, която ви представям днес и която няма търпение да я видите, въпреки че някои от вас вече са се запознавали с нея. 


Познахте ли я? Да, точно така! Това е Мецанка, която е изработена от Гери и с която тя ме зарадва толкова много като ми я подари! С този си жест ме направи изключително щастлива и поласкана!
Гери, благодаря ти!
Към нея имам още някои изненадки, но тях не съм снимала. Ще ви ги покажа, когато се престраша да ги оцветя! И то, ако въобще се справя!
Сега ми се иска да споделя с вас и едно мое решение, което се появи къде спонтанно, къде продиктувано от една точно определена публикация на Тони. А именно ето тази. По принцип ръкавицата за собствено предизвикателство тя подхвърли още с началото на нейното самопредизвикателство, някои от вас я приеха, други, като мен, се ослушаха и само следяха развитието на нещата. Не мислех, че ще се самопредизвикам за каквото и да било по отношение на картичкоправенето. Но дали няма пръст в това нещо и земетръса, не знам, но ето, че се реших!
Сигурна съм, че повечето от вас имат купища запазени линкове с неща, които са им харесали и за които са си казали "Това ще го направя някой ден!". Аз поне имам. И точно в това отношение реших да се самопредизвикам - като започна по малко да правя по нещо от всичко отметнато и запазено за "по натам". Което кога ще бъде? Ако не се реша сега, сигурно повечето ще си останат така. За това, с тази картичка, слагам началото на моето самопредизвикателство - "Да направя... сега!". Няма да има определен ред, няма да има определени дни, в които да публикувам сътвореното от мен. Но за сметка на това, задължително ще ви казвам, че Това е част от моето самопредизвикателство и разбира се,  ще ви показвам източника на моето вдъхновение. За някои от нещата няма да мога, защото ще бъдат продиктувани от много подобни видяни из нета, но като цяло ще се опитвам да посочвам извора, който ме е вдъхновил. Надявам се да ви е интересно и да откриете и вие нещо, което да направите с удоволствие.
Оставям ви, че стана много дълго и ви пожелавам една приятна, спокойна нощ и довечера, когато си легнете, нека се понесете на крилете на щастливите и приятни сънища и нека нищо да не ги смущава!

Да не забравя! Моята Мецанка отива да се представи и при:
- The Crazy Challenge 120 - 3D
- Двете елши и Майското им предизвикателство - Цветя, в категорията "Хартиени изкуства", разбира се
- и задължително се включва в Забавлятелство Седмо на Мър-Мяу - "Книга за джунглата", то с тези клони къде да иде, милата!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...