понеделник, 3 юни 2013 г.

Шаби Романс

Здравейте!
Обещах днес да ви покажа специалното АТС за Ем, но преди това ще ви кажа и поканя в новото предизвикателство, което сме ви подготвили в Card Mania Challenges, а този път темата е:
Шаби шик/Shabby chic
Наш спонсор за това предизвикателство е Di's Digi Designs и ще зарадват победителя от него с ваучер на стойност 10$.
Редовният ни спонсор Hobbisimo, отново ще зарадва още някой с ваучер на стойност 25 лв. за покупки от техния магазин.
Сега е време да ви покажа и АТС-то за Ем, което е и моето вдъхновение за вас за това предизвикателство. И ако ви казах, че при предишната серия "Shabby stitching", нещата са се случили като с вълшебна пръчица, то тук магията беше още по-голяма, по-силна, по-мощна. Сякаш само един мах на вълшебната пръчица бе достатъчен, за да се избистри идеята,   всичко да бъде обработено и подредено. Рядко ми се случва с такава лекота да започна някой проект и да го завърша за отрицателно време. Този е точно такъв!
Ето какво се получи с пастелните цветове, продиктувани от Шаби шик стила, лекото състаряване с дистрес мастила и състарени ръбчета, малко ръчни (отново) шевове,  малко дантела, малко перли, пеперуди  и един страхотен елемент, който ми е подарък от страхотната Дони и който просто пасна идеално и сякаш мястото му е точно тук!


Това е моя шаби "Романс за Ем"! Надявам се да й хареса!
А на вас се надявам да донесе достатъчно вдъхновение и да видим вашите страхотни проекти в новото предизвикателство на Card Mania Challenges.
Ще покажа моя "Романс" и в:

Сега ви пожелавам успешна, усмихната и... романтична седмица!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...