петък, 31 май 2013 г.

Пеперудена въртележка

Здравейте!
Повечето от вас не само знаят, но и се включиха в инициативата на Ем - Забава с АТС, с която реши по един особено красив и оригинален начин не само да събере АТС картички за себе си, но да даде възможност и на останалите да се възползват и да обменят такива. С голям трепет очаквах албумчето да дойде при мен и си мислех, че съм достатъчно подготвена за красотата, изобилието, креативността, с които то е изпълнено. Бях сбъркала! И сега, когато то вече не  е при мен, пак не знам дали имам думи, с които да ви опиша всичко - чувствата, емоциите са невероятни!
Днес ви представям първата серия от моите АТС картички, която вече пътува към следващата картичкофея, която ще има удоволствието да се докосне до това вълшебство и да даде и своя принос към него.
Тази серия нарекох "Пеперудена въртележка" - пеперудена е видно от снимките, а въртележка от това, че всъщност благодарение на брадсовете в средата, пеперудите наистина могат да се въртят и се опитах с още една снимка да ви я покажа.
Всички елементи по тях са обработени с дистрес мастила, разбира се и прозрачна пудра. Това е. Сега остава и да ви ги покажа!


№1


№2

№3

И как изглеждат гръбчетата им:

Снимките са повече от ужасни, но така е, като оставих снимането за последно, за да може да нащракам уж всички накуп. Нито ми се получи снимането накуп, нито успях да направя що годе свестни снимки.  Минало свършено обаче!
Сега ви пожелавам една спокойна нощ, а утре ще ви покажа втората серия, която отпътува с албумчето!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...