понеделник, 15 юли 2013 г.

Нещо ново...

Здравейте!
Не, няма да изневеря на създадената напоследък от мен "традиция" и понеделнишки ще ви поканя в новото предизвикателство на Card Mania Challenges. Ще попитате тогава къде е новото ли? Малко по-късно ще разберете. Първо обаче ще ви кажа новата ни тема, а тя е:
Перли и/или камъчета.
Да ви представя и нашите спонсори и техните награди:
- Bearly Mine Designs
които ще зарадват победителя от това предизвикателство с ваучер на стойност 10$ за покупки от техния магазин.

- Hobbisimo, 
които са наши редовни спонсори и които и този път ще зарадват един от участниците с ваучер на стойност 25 лв. за покупки от техния магазин.

И така, сега вече мога да ви кажа защо тази публикация носи името "Нещо ново...".  Първоначално мислех да ви вдъхновявам със съвсем друг проект, но ей така, от нищото сякаш, се роди съвсем друга идея. Не малка "вина" за това нещо има и Ем с ето тази си публикация. Тя сякаш беше последния стимул, последния тласък, сякаш бе онази липсваща частица от пъзела на смелостта да опитам най-накрая и аз да направя първата си скрапбук страничка. 
Хич нямах колебания коя снимка да използвам, колебанията дойдоха после. Реших, че ще си харесам някой скеч за скрапбукинг, за да ми е по-лесно, тъй като все пак за първи път ще правя такова нещо. Но... уж започнах по скеча, а накрая нямаше ниииищо общо. След дълго слагане, махане, въртене, сучене, въртене на елементи накрая се получи ето това:


Основата е една от чудесните хартии на нашия спонсор Bearly Mine Designs, следват малко заврънтулки, пеперуди, ръчно изрязано цвете, един часовник, който си пазех за специален проект, една рамка, също дълго пазена и търсеща своето местенце и разбира се, перли и камъчета. 




Елементите от бирен картон умишлено не ги обработих с нищо, защото, поне според мен, идеално си пасват по този начин с дизайнерската хартия и нямаха нужда от нищо друго.


Надявам се, да ви е харесала и да ви е вдъхновила не само за творчество, но и да ви е дала тласък и вие да опитате нещо ново, нещо, за което досега не сте събирали достатъчно смелост. Много ще се радвам, ако споделите вашето мнение за първия ми опит в скрапбукинга.
А аз ще се осмеля да покажа моята страничка в:
- The Play Date Cafe с тяхното великолепно цветово предизвикателство


Сега вече ви оставям и ви пожелавам успешна и усмихната седмица!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...