петък, 27 април 2018 г.

Пеперудено пожелание

Здравейте!
Причина за тази публикация са отново Картишочките и поредното тяхно интересно и предизвикващо предизвикателство. Този месец са избрали друг интересен, интригуващ творец, с който да предизвикат вдъхновението ни - Ingrid Gooyer. И тъй като не бях запозната и с нейното творчество, се наложи да се потопя в нейното местенце, за да разбера повече. Останах очарована, защото нейните творби са изпълнени с белота, лекота, въздушност, ефирност, чистота, разнообразни текстури, цветя и чипборд елементи, съчетани много умело.
До колко съм успяла да пресъздам нейния почерк, не знам. Опитах, но на мен ми се струва, че картичката ми не е много а ла Ингрид, а по-скоро а ла Мис. Няма значение, важното е, че ми беше интересно, забавлявах се и преодолях и това предизвикателство.


Освен чипборд елементи, боички, едно ръчно направено цвете и две готови, пайети, перли,  бяло гесо, малко текстурна паста, използвах и великолепните и така удобни стикери на момичетата от Картишок, които може да намерите в магазинчето на Бо.



Ето и цялостен поглед на външната и вътрешна части.



И малко преди крайния срок, с голямо удоволствие се ключвам в предизвикателството на Картишок - ММП: 31 Ingrid Grooyer.
А тъй като, лично на мен, картичката ми носи пролетно настроение и свежест, я включвам и в предизвикателството на Дани Ангелова (Водно конче) при Картичкофуриите - Пролетна картичка с елемент от бирен картон.

До нови срещи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...