понеделник, 15 декември 2014 г.

Зимно забавление

Здравейте!
 Сигурна съм, че повечето от вас са в трескава подготовка за предстоящите празници. За това се надявам, че ще посрещнете с отворени обятия и много творческо вдъхновение новото предизвикателство, което сме подготвили в Card Mania. Темата е "Коледа", разбира се.
Първо ви представям нашите спонсори.

- Wiff of Joy


Те ще зарадват един късметлия с 3 дигитални печата от тяхното магазинче.Нашият редовен спонсор отново ще зарадва един късметлия с подарък изненада.


Сега е време да ви представя двама сладури.


Харесаха ли ви? 
На мен изключително много и беше голямо удоволствие не само да ги оцветя, но и да направя картичка с тях. Ето тук може да ги откриете, ако и вас са пленили с очарование и приятно зимно забавление.
Избягах този път от стандартните форми за картичка и реших да направя нещо не невиждано, но по-разчупено. Няма как, тези сладури просто си "искаха" подобно нещо и определено ми се струва, че им стои добре.Ето и вътрешната част на картичката. Сега като я гледам все си мисля, че едни други дръвчета биха стояли много по-добре и биха били много по-подходящи, но стореното, сторено.


Надявам се, че поне мъъъъничко съм успяла да провокирам вашето вдъхновение и ще се отбиете в нашето предизвикателство, за да ни покажете вашите коледни проекти.
Очакваме ви!
Сега ви пожелавам приятна, успешна и усмихната седмица!

А моите сладури ще покажа и в:Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...