понеделник, 27 август 2012 г.

Card Mania Challenges DT Project

Здравейте! 
Толкова неусетно изминаха тези близо две седмици и ето, че е време за второто предизвикателство на Card Mania Challenges!

Този път ще ви върнем на морския бряг, а ако все още сте там, се огледайте за подходящи материали, защото темата е - "На плажа/В морето"/"On the beach/In the sea"!
С нетърпение ще очакваме вашите прекрасни картички/проекти, а два от тях ще имат късмета да бъдат наградени от нашите спонсори!

Единия ще си спечели от спонсора ни  Meljen's Design 4 дигитални печата по избор! Разбира се, втората награда е от редовния ни спонсор NaBorsata.com, които любезно предоставят ваучер за пазаруване от тях на стойност 20 лв..

А аз този път ще се опитам да ви вдъхновя не с картичка, а с касичка! Как е свързана с морския бряг, освен с картинката ли? Мдаа, с това, че плажът освен топъл пясък, разхлаждащ бриз, идващ от морето, мидички, които събират деца и възрастни, предлага и много забавления, за които все не достигат финансови средства. Особено, когато вече си с две деца! Така че ние ще започнем да се подготвяме от по-рано! Вижте за какво говоря!

Поглед и от всички останали страни.
Развихрете фантазията си, отдайте се на спомени или мечти за морския бряг и се включете с тяхната реализация при нас!
Не забравяйте, че може да го направите само с 3 картички/проекти!
Сега е време да ви оставя и ви пожелавам много усмивки и още прекрасни топли летни дни!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...