понеделник, 29 август 2011 г.

Честит рожден ден, мамо!

Здравейте!
Ето, че и четирите дни, които прекарахме на село се изнизаха бързо и неусетно и вече се прибрахме. Багажа е подреден, каквото имаше за вършене в къщи - свършено и на мен ми остана малко време, за да публикувам кутийката, която направих за рождения ден на мама. Единственото, за което съжалявам е, че нямах достатъчно време, за да я доизкусуря още малко, но здраве да има. Представям ви виолетово-резедавата /на бързите снимки, които направих не си личат много цветовете/ кутийка за този специален ден на една чудесна, прекрасна, всеотдайна майка и баба.



Благодаря й за безкрайните грижи и любов, които ни е дарила, на мен, на сестра ми и сега на внуците си, които продължава да дарява и от цялото си сърце й пожелавам да го прави още дълги, дълги години!
Кутийката, разбира се, я включвам в абсолютно горещата игра на Хобисимо - Седмица 3 - Кутийка.
Пожелавам ви лека и спокойна нощ, а аз се надявам да мога, ако не по-късно тази вечер, то утре сутринта да мога да прегледам вашите блогове, които на бързо скрол-преглеждане сте напълнили с красиви проекти. А имам да наваксвам и с проекти, с които главицата ми се напълни след толкова дълга почивка.

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...