понеделник, 11 април 2011 г.

В реалния свят на Двете елши

Повод за днешната ми публикация е не новонаправена картичка, а новооткритото реално магазинче на 
Точно така - днес имах удоволствието да го посетя, да се запозная с усмихнатите и приветливи елшички  и да разгледам на живо невероятните продукти, които предлагат. Усещането е наистина различно и много, много приятно! Не само заради всички красоти, изложени в него, но и заради чудесното посрещане и лъчезарност на двете момичета, заради уютното и свежо местенце, което са създали. Място, където да ти бъде приятно не само да напазаруваш, но и просто да посетиш, за да се докоснеш до нещо красиво, създаващо настроение и зареждащо с вдъхновение, а защо не и както каза Рали "Просто да си поговорим!". Въпреки, че лично аз надали бих могла да си изляза оттам с празни ръце, може да е нещо малко, но винаги ще намеря нещо, което да ми хареса и да искам да притежавам точно в този момент. А синът ми заяви по повод моята еуфория, че съм била като малко дете в магазин за играчки! Е, може би това е моят магазин за играчки наистина!
И въпреки, че този месец доста се поохарчих /не само за хобитата ми/, отделих малко средства, за да си доставя удоволствието да напазарувам "на живо" и да обогатя материалите си с още полезни и прекрасни продукти! Честно казано обаче ми се искаше да са доста повече, но... за толкова имах възможност. И за да не съм голословна, а и да се похваля , ето с какво се сдобих

 С голямо нетърпение се прибрах, за да разгледам новопридобитото блокче с хартии /него си го бях харесала още от интернет магазина, но разбирайки, че предстои откриването на реално такова, устисках и не си го поръчах по нета/. Отваряйки го бях запленена още повече от снимките, по които си го харесах и десените ме оставиха направо без дъх и думи! Много добре ще обмисля проект специално с някоя от тях, защото не ми се ще от бързане да похабя такава красота. Видно от снимката се сдобих и с печат на прекрасно мече. Е, от това очаквайте обаче съвсем скоро да се "похваля" с крайно неуспешен опит в оцветяването, ще видим какъв ще бъде резултата на финала. Сега ръцете ме "сърбят" да се захвана с направата на картичка, дори вече имам няколко идеи, но за съжаление моята малка дъщеря не е много съгласна и ще трябва да го направя по-късничко! 

Мили елшички, благодаря за прекрасното местенце, което реализирахте, пожелавам ви върволица от клиенти и успешно реализиране на бъдещите ви планове!

P.S. Сещам се сега, че можеше и някоя и друга снимка да си направим, но... нищо, следващия път!







Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...