четвъртък, 11 юни 2020 г.

И една горска...

Здравейте!
Дойде време да надникнем и в другата кутия.Там отново се крие една декорирана четка, за същата размяна, за която ви споменах в миналата си публикация, но този път украсата ѝ ще ни отведе в гората.


Четката първо обработих с гесо, следваше малко релеф на дръжката, благодарение на шаблон и паста, а за финал - боички, които да ѝ придадат горски нюанси.
За да се доближа до дърветата, кората, която вложих, си е напълно истинска. Добавих декоративен мъх, дървена калинка, стиропорена  гъбка, която обработих малко с боички, няколко клонки от картон (трябваше да са си естествени, но нещо не можах да открия подходящи тънки клончета в онзи момент). Достатъчно информация, ето я и нея.


Не пропуснах и при тази да украся малко и гръбчето.


И сигурно сте забелязали, че и тя, както предишната, си има за другарче малко тагче, което освен, че доукраси кутията, събра и кратки, съкровени пожелания.


Бъдете здрави и до нови срещи!

1 коментар:

  1. И тази четка е прекрасна, Тони! Харесва ми, че си използвала и естествени материали.

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...