петък, 27 април 2018 г.

Пеперудено пожелание

Здравейте!
Причина за тази публикация са отново Картишочките и поредното тяхно интересно и предизвикващо предизвикателство. Този месец са избрали друг интересен, интригуващ творец, с който да предизвикат вдъхновението ни - Ingrid Gooyer. И тъй като не бях запозната и с нейното творчество, се наложи да се потопя в нейното местенце, за да разбера повече. Останах очарована, защото нейните творби са изпълнени с белота, лекота, въздушност, ефирност, чистота, разнообразни текстури, цветя и чипборд елементи, съчетани много умело.
До колко съм успяла да пресъздам нейния почерк, не знам. Опитах, но на мен ми се струва, че картичката ми не е много а ла Ингрид, а по-скоро а ла Мис. Няма значение, важното е, че ми беше интересно, забавлявах се и преодолях и това предизвикателство.


Освен чипборд елементи, боички, едно ръчно направено цвете и две готови, пайети, перли,  бяло гесо, малко текстурна паста, използвах и великолепните и така удобни стикери на момичетата от Картишок, които може да намерите в магазинчето на Бо.Ето и цялостен поглед на външната и вътрешна части.И малко преди крайния срок, с голямо удоволствие се ключвам в предизвикателството на Картишок - ММП: 31 Ingrid Grooyer.
А тъй като, лично на мен, картичката ми носи пролетно настроение и свежест, я включвам и в предизвикателството на Дани Ангелова (Водно конче) при Картичкофуриите - Пролетна картичка с елемент от бирен картон.

До нови срещи!

4 коментара:

 1. Прекрасно творение! Цветовете са едни от най-любимите ми, а комбинацията и изпълнението ти са още по-прекрасни! Браво

  ОтговорИзтриване
 2. Мале, Тони ! Каъв разкош е това ! Немога да ти се нарадвам !

  ОтговорИзтриване
 3. Тони, точно това ми харесва в този вид предизвикателства - как хващаш идеята, техниката, най-доброто от твореца, и после създаваш нещо твое. Успяла си да уловиш именно най-доброто в Ингрид - лекотата, красотата и усещането за нещо прекрасно :) Благодаря ти, че отново скачаш с нас и те чакам с нетърпние в следващото ни предизвикателство.

  ОтговорИзтриване
 4. Ингрид или Мис все си е прекрасна! Свежи цветове, ефирност и нежност <3

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...