неделя, 12 февруари 2017 г.

Стиймпънк Валентинка

Здравейте!
Днес ще ви покажа една от най-шантавите валентински картички, които някога сте виждали. Знаете, че харесвам стиймпънк стила, но може би не знаете, че отдавна ми се иска да направя по-сериозни крачки в микс медията. Е, ако досега успявах да се сдържам, съвсем умишлено, то момента да го направя, настъпи.


Заслуга за това, не малка, имат едни чаровни талантливки, които отдавна ме очароват с техните проекти. Някои от вас ще се досетят кои са те, но за тези от вас, които не са, а и са далеч от тези среди, тяхното уютно, красиво, изпълнено с много полезности Картишоческо местенце е на този адрес.
Та, тези талантливки зададоха едно интересно предизвикателство за този месец, в което реших, че ще се включа. И така, извадих боички, печати, пудри и се започна едно голямо рязане, боядисване, полагане на мои измислени текстури, печатане.
Едно от условията беше да има сърце. Хубаво, ама щанците сърце, които имам никак не отговаряха на проекта ми, за това се въоръжих с бирен картон, молив и скалпел и си изрязах мое. За да ми е още по-интересно го направих съвсем триизмерно. Украсих го с разни дребосъчета, отново имаше боядисване, придаване на текстура и голяма играчка докато напасна всичко. И тъй като ми се искаше да го отделя с нещо от фона на картичката, си изрязах и рамка.


След толкова приказки май е време да ви покажа цялата картичка.Разбира се, нямаше как да оставя без нищо и вътрешната част и продължих и там с боичките, печатите и скрих и ключа към сърцето там.


За мен бе удоволствие да ви представя първият си по-сериозен проект в новото ми увлечение, надявам се и за вас да е било приятно.
До нови срещи!

Ето къде ще покажа още моето стиймпънк творение:
- Картишоци - Любовно бинго (бои, червено, печати)
- Картичкофурийско парти - теми №1(цифра 7) и №3

4 коментара:

 1. Ох,ох,ох. Колко много ми хареса и това. Имаме си май една изгряваща МИКС МЕДИЙНА звезда !

  ОтговорИзтриване
 2. Жестока е, Тони! Микс медията е в кръвта ти определено.

  ОтговорИзтриване
 3. What a lovely card - thank you so much for joining us at 4 Crafty Chicks this week for our "LOVE" challenge! xoxoxo

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ти, че се включи с още една прекрасна и много идейна картичка в Партито на КФ!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...