неделя, 1 февруари 2015 г.

Книгите са...

Здравейте!
Ето, че дойде февруари, месецът на виното и любовта. Време е и за ново предизвикателство в Card Mania, а темата, с която ви предизвикваме този път е "Добавете малко червено".
Независимо дали ще свържете вашите проекти с настъпващите празници или не, ако сте вмъкнали нещо червеничко, ние ще се радваме да ни го покажете и да участвате. А кой знае, може късметът да е на ваша страна и да успеете да спечелите някоя от наградите на нашите спонсори. А те са:
- Sweet Pea Stamps, които предоставят 4 дигитални печата по избор от техния магазин;

- Live & Love Craft, предоставящи ваучер за пазаруване от техния магазин на стойност GBP10;

- A&T Emerald Faeries, които предоставят 2 дигитални печата по избор;

- Работилница Фантазия, нашият редовен спонсор, които предоставят ваучер за пазаруване от техния магазин на стойност 25 лв.


Напоследък все повече четем книги в електронен вариант. Но съм сигурна, че за повечето от вас удоволствието да вземеш в ръце книга, да се потопиш в аромата ѝ, да прелистваш страница след страница, е останало. Поне за мен е така. 


И поради тази причина реших, че е крайно време да си спретна книгоразделител лично за мен.


На вас пожелавам приятно творене и много усмивки, а аз ще покажа моята книжна феичка в:
- Crafty Catz Challenge #264 - Stitching Real or Faux
- Хартиени вълшебства #14 - Всичко е позволено

5 коментара:

 1. Той просто ще допълва удоволствието от четенето :)
  Поздравления!!!

  ОтговорИзтриване
 2. brilliant tag and thanks for playing at Crafty catz this week

  ОтговорИзтриване
 3. OMG, this is absolutely stunning! I love making bookmarks, and this one is so perfectly done. What a creative way of using stitches, love this idea! Thank you for joining our 'stitching' challenge at Crafty Catz and please come back tomorrow for a brand new one!
  Hugs,
  Anna xxx

  ОтговорИзтриване
 4. Wow this is beautiful. Will make any book special.So creative,simply impressive.Thank you for your visit and sweet love.
  Hugs
  Berni

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...