неделя, 5 януари 2014 г.

Албум за пътешественици

Здравейте!
Честита Нова година!
През нея бъдете по-здрави, по-щастливи, по-удовлетворени, по-вдъхновени и по-усмихнати!

Първа публикация за годината, но с нещо миналогодишно. Много мога да говоря за този албум, но всъщност ще оставя снимките да го направят сами. Важното е, че беше нещо, което трябваше да изработя по поръчка, но толкова ми легна на сърце, че в крайна сметка нещата се случиха с много лекота, желание и любов и към това творение.
Представям ви моя втори албум за пътешествия. Разбира се, започваме от външния изглед.



Решен отново в трицветна гама - тъмно синьо, тъмно бежово и бордо.


С джобчета за етикетчета, чиято цел е да запазят нещо особено важно, надписа на почти всичките е на български, с изключение на едно единствено.


На всяка страничка има и по едно малко етикетче, на което може удобно да се запише датата и мястото.





Накрая, но не последно място, разбира се, любимото ми джобче с това така интересно затваряне. Мога да го отварям и затварям до захлас.


Знам, че този албум е много подобен на този, но е и доста различен, най-вече с това, че няма толкова странички за писане предвид, че е предназначен за мъж, а те знаем не са чак толкова многословни като нас, жените. Надявам се обаче, да ви е харесал и доставил удоволствие толкова, колкото на мен и на поръчителката. Дано и на получателя! Което всъщност е най-важното в случая.
След малко ще ви покажа и още две неща, които изработих миналата година, но не успях да ви покажа.

1 коментар:

  1. Страхотен албум :) Много добре си подбрала хартиите :) Този с карта ми е любимата страничка :) Имам такива хартии ама не ги ползвам :) Само си ги гледам ;) Поздрави, Юлия

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...