събота, 28 декември 2013 г.

Мечта

Здравейте!
Не знам за вас, но имам чувството, че не Нова година, а някой пролетен празник ще посрещаме. Поне с такова усещане съм аз, особено след днешната ни разходка. И моля, не оставайте с погрешно впечатление, че съм лют фен на снега, но някак си, когато го има особено покрай Коледа и Нова година, е по-празнично, по-беличко. 
Гледайки и радвайки се обаче, на днешното слънце, ми се докара колело и се сетих, че  не съм ви показала едно бродирано такова. Хубаво синичко, с ретро излъчване, което на мен много ми допада и една великолепна кошница, изпълнена с още по-великолепни цветя.
Представям ви моята мечта!


Засега ви оставям, а аз ще подготвя още няколко публикации, защото има още неща, които не съм ви показвала. Малко по-късно ще продължа поне с още една, защото темата отново е колела, но този път не бродирани, а хартиени проекти.

1 коментар:

  1. Страхотно се е получило :)) Обичам много гоблените, но за съжаление нямам нерви да ги шия :)) Чакам с нетърпение и останалите проекти :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...