понеделник, 14 октомври 2013 г.

Тиквени работи

Здравейте!
Понеделнишки вече знаете защо се появявам, та и този понеделник не е по-различно. Този път е време за Щуро предизвикателство и сме ви подготвили една тема, която е завладяла сякаш почти целия свят, а именно - Хелоуин.
Наш спонсор е StampArt Designs by Kathryne, която ще зарадва победителя от предизвикателството с 5 дигитални печата по негов избор.
На мен и тази година никак, ама никак не ми е хелоуинско. То вярно, че това не е и наш празник, но досега успявах някак да се настроя и поне заради децата да спретна нещо по така. Тази година вдъхновението обаче си играе с мен. Все пак успях да направя нещичко с предоставения от Катрин печат и този Happy Pumpkin намери своето място върху тази опаковка за лакомство.

Сладур е, нали? И нямаше как да не "скрие" нещо сладичко.Толкова от мен, че ме чакат много задачки.
Пожелавам ви успешна и ползотворна седмица! 
И не забравяйте, че освен да участвате в нашето ново предизвикателство, имате шанс да бъдете и част от дизайнерския екип на Щурите предизвикателства, тук може да видите как.

4 коментара:

 1. Много готина опаковка с този тиквен мотив, много красиви есенни цветове!

  ОтговорИзтриване
 2. Тони, идеята да скриеш бонбонките вътре е страхотна... а оранжевото като цвят е повече от перфектно подбран!

  ОтговорИзтриване
 3. Such a sweet card! Love the stamp and how you've coloured it. Think it's such a funny pumpkin!
  Hugs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...