сряда, 26 юни 2013 г.

Ключът към...

Здравейте!
Днес ще ви припомня отново за една забава, в която участвам, а именно - "Забава с АТС", организирана от Ем. С голямо удоволствие направих още една серия. Има и още една почти готова, но не знам дали ще успея да я довърша преди да дойде времето за предаването на тези, за да бъдат прибавени към албумчето, че доста задачки се струпаха напоследък и вече съвсем не смогвам.
Но да се върнем на днешните АТС-та. Отново съм използвала любимите ми дистрес мастила, печати, обработено с боички и пудрички ключе, малко верижка и брадс, играещ ролята на пиронче. Него обработих с пудра и топъл ембос, защото определено нямах нищо подходящо като цвят. Ами, това е. Надписа на гръбчето е отпечатан отново с дистрес мастило и печата, който Ади ми направи и е специално за АТС-та.

Сега ви оставям, защото времето много ме притисна и трябва да изчезвам по задачки. На вас пожелавам много усмивки и нека всеки от вас намери подходящия за него ключ!

4 коментара:

 1. Тони, Тони, всичко показано е много стилно и с вкус поднесено! Огън си ;)

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна серия, Мис Емералд! Владееш и тайната на думите, там е ключът към сърцето, нали? :)

  ОтговорИзтриване
 3. Толкова са красиви тези АТС-та! Страшно ти се радвам на лекотата и финеса, с които работиш с дистрес мастилата! Ключетата са обработени сякаш са истински! Красота!

  ОтговорИзтриване
 4. Awesome creations. Love the vibrant vintage colouring.
  {Would love you to visit my blog and join my 600-Follower Give-Away. Thank you so much if you already have entered and good luck.}
  Hugs
  Desíre
  {Doing Life – my personal blog}

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...