понеделник, 19 ноември 2012 г.

Нощем с белите... еднорози - DT Cards

Здравейте!
Няма да има големи предисловия, защото имам да ви показвам две вдъхновения, така че направо ви казвам, че този път предизвикателството в Card Mania Challenges е Перли и заврънтулки/Pearls & Swirls.
Имаме удоволствието наш спонсор отново да бъдат A Day For Daisies, които ще зарадват една късметлийка от вас с ваучер на стойност 12$ за покупка от техния магазин.


Използвах техния великолепен печат "Unicorn And Stars" и направих ето тази картичка, която се надявам да ви донесе достатъчно вдъхновение и да развихрите въображението си.


Сега е време да ви напомня, че има още една награда, която ще получи друга късметлийка от вас и която награда е ваучер на стойност 20 лв., осигурен от нашите редовни спонсори NaBorsata.com

Те бяха изключително любезни и ни предоставиха печати на Papermania от  великолепната серия Art Deco, с един от които направих още едно вдъхновение за вас.


И поглед от вътрешната страна.


Надявам се моите вдъхновения да бъдат повод вашите вдъхновения да не се крият някъде с чаша ароматен чай или топъл шоколад, а да бъдат с вас и да ни покажете едни страхотни и много красиви и креативни проекти.
Пожелавам ви успешна, ползотворна и изпълнена с много усмивки седмица!

5 коментара:

 1. Великолепна основа за еднорога!!!Очарована съм:)
  Сърдечни поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Тони, прекрасни вдъхновения си ни предложила. И двете картички са великолепни.

  ОтговорИзтриване
 3. Тони, прекрасни вдъхновения си подготвила! Втората картичка много ме впечатли с интересните сгъвки!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотни интересни сгъвки и много вдъхновяващи картички си ни подготвила тази седмица.

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасни са и двете! Но тази с еднорога веднага ме грабна! Много обичам магическото и феаричното, а в комбинация с любимия ми цвят - синьо, просто няма как да не се влюбя в нея!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...