вторник, 6 септември 2011 г.

Цветно вдъхновение

Здравейте!
Успях да разгледам и да оставя коментар на повечето красоти, които сте създали и които успях да прегледам днес следобед /то добре, че принцесата реши да си поспи порядъчно/. Бях изостанала доста, но пък не съжалявам, защото си направихме едно страхооооотно и невероятно вкусно барбекю на селото на съпруга ми, а след завръщането ми ме заля вълна от прекрасни и креативни проекти, които разгледах с интерес и голямо удоволствие!
Е, сега по същество. Въпреки, че все пак реших заглавието на публикацията ми да е "Цветно вдъхновение", не мога да кажа, че темата от последната седмица на Хобисимо ми се стори толкова лесна като започнах реализацията й, календара сега ми се струва направо като вдъхновение на квадрат. Справих се, въпреки че не съм доволна от крайния резултат. От тази, която ще ви покажа сега съм по-доволна, стана по-хубава от другата, която пък все още се чудя дали да покажа. Ще видим какво ще реша. Ето моята интерпретация за Хобисимо - Седмица 8 - Цветно вдъхновение.А тъй като си има и точки, отива и при The crazy challenge и тяхното предизвикателство тази седмица Точки и/или чертички.
Ще използвам това, че навън заваля и ще приготвя едни гюведжета, а току-виж ми дойде музата и за предизвикателството на Двете елши, в което много искам да се включа, но да видим дали ще успея навреме. Няма да ми е за пръв път да изпусна срока, но пък определено ще бъде удоволствие да направя картичка в стил стиймпънк!
Пожелавам ви приятна вечер, прекарана с приятни и близки до сърцето ви хора!


8 коментара:

 1. Много закачлива картичка! Интересно си съчетала цветовете и елементите, а идеята с релефът на точки е суууупер!

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна се е получила. А това цветно предизвикателство наистина се оказа доста трудно.

  ОтговорИзтриване
 3. На мен ми допадна оригиналния начин по който си приплела завъртулките . Колко пъти се опитвах да измисля как да ги поставям и все не ми се получаваше. С радост ще пробвам твоята идея. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 4. Добре завърнала се :) Определено ми липсваше :)Радвам се за чудесното пребиваване и вкусното похапване:)Човек има нужда да смени обстановката и да се зареди с нови сили. За картичката ще кажа - прекрасна е!
  Гуш и поздрави от мен за теб и малката сладурка!

  ОтговорИзтриване
 5. Картичката много ми хареса,много е свежа -чудесна!

  ОтговорИзтриване
 6. Чудесно си съчетала и балансирала цветовете и елементите по картичката! Резултатът е много добър! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Много свежарска картичка се е получила - с лятно слънчево настроение!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...