четвъртък, 26 май 2011 г.

Рожден ден

Ето ме отново днес с втора публикация. Този път картичката е предназначена за моя приятелка, която днес помъдря с още една годинка. Вижте я и вие.Идеята за оформянето й взех от списание Creativity, отдавна й бях хвърлила око и реших, че е крайно време да я осъществя в мой вариант. Естествено като типичен рак - всички наопаки, аз на кестерме, обърнах малко нещата както на мен ми харесва и съм доволна от крайния резултат. 
Радвам се, че успях да вмъкна и това прекрасно тагче, което е подарък от Хобисимо, заедно с още няколко такива, за което съм им безкрайно благодарна. Винаги успяват да изненадат с нещо приятно. 
А тъй като съм използвала 1 копче + 2 цвята връзки + 3 различни десена дизайнерска хартия, я включвам в The Crazy Challenge #68: Рецепта 1+2+3

4 коментара:

 1. Много хубава ти се е получила и като цветова комбинация и като изпълнение. Успех!

  ОтговорИзтриване
 2. Точно това си помислих и аз - цветовете и цялостната визия много ми допадат, чудесна идейна картичка :)
  Успех!

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна картика, сигурна съм че приятелката ти много ще я хареса!

  Благодаря ти за участието в Щурото предизвикателство!!!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...