понеделник, 18 март 2013 г.

Спомен

Здравейте!
Този понеделник е време за новото предизвикателство на The Crazy Challenge
Решихме да ви предизвикаме с една много приказна, цветна тема, а именно:
Приказна, красива и ароматна тема, нали?
За това предизвикателство и самия ни спонсор е абсолютно тематичен, а той е:Наградата, осигурена от спонсора за победителя, са 3 дигитални печата по избор.

Време е да ви покажа какво спретнах за ваше вдъхновение.


Мастилото на принтера, на който отпечатах изображението, ми изигра много лоша шега за пореден път и очертанията на изображението почти не личат, те просто на места се "отлюспваха" от картона. И в крайна сметка се получи нещо като много, много стара снимка, съхранила едно искрено приятелство. 


Приятелство, чийто аромат не бива да се забравя!


Пожелавам ви усмихната седмица!

8 коментара:

 1. Наистина "дефектът" се е превърнал в ефект, Тони! <3 Много красиви цветове и страхотно послание си вложила в картичката! :)))) Браво!

  ОтговорИзтриване
 2. Наистина "дефектът" се е превърнал в ефект, Тони! <3 Много красиви цветове и страхотно послание си вложила в картичката! :)))) Браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Странно се държи принтера ти, но за сметка на това картичката е много миличка и слънчева!

  ОтговорИзтриване
 4. Ето как в ръцете на една талантлива дама всеки дефект става страхотен ефект! Наистина много красиво се е получило, точно като някоя мнооооооого стара снимка, пазена с много любов!

  ПП: И аз имам същия проблем с принтера, но група мъдри дами (Злати, Гери и Мила) ме посъветваха да го минавам с уреда за ембосинг и така се фиксира ;)

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасен аромат на приятелство.Наистина не се забравя..
  Ох, проблем с принтирането на печатчета и аз имам.Неприятно е , но..

  ОтговорИзтриване
 6. Станала е много нежна и феерична, а това се подсилва и от проблема с принтера - като магия е! :)

  ОтговорИзтриване
 7. What a beautiful card, and gorgeous coloring. Love your design as well.

  xo

  ОтговорИзтриване
 8. Добър вечер най-сетне и от мен. Ако не бях прочела за "проблема" с принтера, щях да си мисля, че е нарочно търсен ефект. Защото наистина това е крайният резултат - чудесен ефект на поостаряла, но много мила картинка. Чудесна картичка, Тони, в прекрасни тонове и много мил разказ. Много ми хареса и благодаря за вдъхновението :)ххх

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...